Kontakta oss

Kontaktinformation

* Obligatoriska fält

Post och kontorsadress


Leverans och butiksadress


Beställning och kundtjänst


  • Org. nr. 969622-9427
  • VAT nr. SE969622942701

Våra öppettider är mån-tors 8-17 och fre 8-16 med lunchstängt 12-13. På vår leveransadress Vasavägen har vi öppet mån-fre 8.30-16.30 med lunchstängt 12-13. Tänk på att alltid boka en tid innan besök för att vara säker på att vi finns på plats!

 

Öppettider i sommar: vecka 27-32 har vi öppet mån-tors 8-16 och fre 8-15 med lunchstängt 12-13. OBS! Vecka 30-31 har lagret stängt och vi levererar de beställningar som gjorts vecka 32. Trevlig sommar!

 

Vägbeskrivning Uddvägen 32

Kommunalt

Tag tunnelbanan röda linjen med slutstation Ropsten. Fortsätt därifrån med buss 225 (direktlinje till Sticklinge) eller buss 205 (via Lidingö Centrum). Gå av hållplats Rödstuguvägen. Gå sedan till fots tillbaka några meter upp på Rödstuguvägen. Sväng vänster in på Stenbitsvägen och gå den fram till en T-korsning där Uddvägen korsar. Gå över gatan rakt in på den lilla grusvägen som är en liten del av Uddvägen. Där ligger AJ Medical ( Uddvägen 32 A ) i ett vitt hus med ett brunt staket, utmärkt med skyltar. Ingången är sedan på baksidan av huset.

 

Med bil

Sväng från Valhallavägen ut på Lidingövägen. När Ni kommer ut på Lidingöbron, lägg Er i höger fil och sväng vid slutet av bron till höger och åk under bron. Fortsätt Norra kungsvägen rakt fram en bit och sväng sedan vänster när när Ni ser skylten in mot Sticklinge. Kör rakt i drygt 2 km,  förbi Golfbanan tills vägen blir 30-väg. Fortsätt förbi Tempobutiken och följ med vägen när den svänger åt höger. Kör upp för backen, över krönet och sedan ned för hela backen. Där backen slutar korsas vägen av Stenbitsvägen. Sväng då höger in på Stenbitsvägen och kör rakt fram till vägens slut i en T-korsning. Kör rakt fram in på en grusväg. Där finns AJ Medical ( Uddvägen 32 A ) i ett vitt hus med ett brunt staket, utmärkt med skyltar. Ingången är sedan på baksidan av huset. Notera att det är 30km/h som gäller i hela Sticklinge.

Vägbeskrivning Vasavägen 78-80

Kommunalt

Tag tunnelbanans röda linje och åk till ändstationen Ropsten. Fortsätt därifrån med buss 201 mot Kottla. Efter ca 8 minuter ankommer bussen till Hantverkshuset. Ni vänder Er då till höger och går de sista 150 m fram till Vasavägen 78-80 där Ni finner oss på en trappa upp.

 

Med bil

Sväng av från Valhallavägen ut på Lidingövägen. När ni kommer ut på Lidingöbron ser Ni till att ligga så att Ni fortsätter i filen som går rakt fram, mot Gåshaga, efter brofästet. I rondell 1 som sedan kommer svänger Ni vänster. Fortsätt ett par hundra meter och sväng sedan höger vid trafikljuset så att Ni hamnar på Vasavägen. Sedan är det bara att fortsätta köra rakt fram tills Ni hittar Hantverkshuset, Vasavägen 78-80 på höger sida av vägen. Bilen parkerar Ni i parkeringsrutor märkta " Lidingö Business Center ". Ni finner oss där på en trappa upp.