Hur handlar jag?

1. Börja med att klicka på den typ av varor ni är intresserad av under "Kategorier" som ligger längst upp till vänster på sidan. Ni får då upp olika alternativ, även de i spalten till vänster.

2. Klicka på det alternativ ni vill se och ni får då upp en eller flera produkter som visas mitt på skärmen. För att kunna läsa hela informationen, se fler och större bilder klickar ni helt enkelt på bilden eller namnet på produkten. För att köpa produkten fyller ni sedan i antal och klickar därefter på "köp" som ligger längst ner till höger i rutan.

3. Ni kan därefter fortsätta handla eller välja att direkt gå vidare till "Kassa". Ångrar ni några av de produkter ni valt så kan ni enkelt gå in i "Varukorgen" och ta bort dem. För att kunna slutföra Ert köp måste ni registrera Er som kund. Följ bara de instruktionen som ges efter att ni klickat på "Kassa".

4. När ni fyllt i all information och valt frakt- och betalsätt godkänner ni ordern. Köpet är nu klart beroende på betalsätt. Har ni valt att sätta in pengar på Bankgiro eller PlusGiro måste betalningen först genomföras för att köpet ska vara klart.

5. När ordern är emottagen av oss skickar vi en orderbekräftelse via e-post och vi kommer att leverera era varor så fort som möjligt. Vid frågor går det bra att kontakta oss på info@ajmedical.se eller 08-767 29 70. 

Vi tar även emot beställningar via telefon 08-767 29 70 och fax 08-767 29 82.